Kan ik contactgegevens van kandidaten inzien?

In eerste instantie zijn de gegevens voor makelaars afgeschermd. Mocht het nodig zijn om contact op te nemen met bepaalde kandidaten, dan is het mogelijk om de contactgegevens op te vragen.

Dit kun je gemakkelijk doen door op de gebruikerscode te klikken, er volgt daarna een pop-up met alle gegevens.

Heeft dit je vraag beantwoord? Dankjewel voor de feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.