Kunnen kandidaten bieden zonder te hebben bezichtigd?

In theorie zou dat kunnen echter laten we de regie bij de makelaar. 

Een biedformulier beschikt over een uniek webadres, deze link kan je in het praktijk het best delen met de kandidaten die bezichtigd hebben, door deze bijvoorbeeld een mail te sturen. 

Het webadres kan je altijd terugvinden bij de knop URL-adres

Heeft dit je vraag beantwoord? Dankjewel voor de feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.