Wat is de functie van 'Deel Biedlogboek?

Om kandidaten inzicht te geven in het verkoopproces is er de functie 'Deel Biedlogboek'. Het biedlogboek is een beveiligde webpagina waarop de kandidaten (die hebben geboden), inzicht kunnen krijgen in de overige biedingen. Uiteraard is het volledige overzicht geanonimiseerd en voldoet het aan alle privacyregels.

Het biedlogboek kan gedeeld worden na de drie dagen wettelijke bedenktijd, of na het verstrijken van zwaarwegende voorbehouden. De makelaar behoudt hier nog altijd de regie in.

Wanneer je de knop 'Deel Biedlogboek' gebruikt versturen wij de link, inclusief wachtwoord naar alle kandidaten.