Waar kan ik de link naar het biedformulier terugvinden?

De link terugvinden:

De link voor het biedformulier is gemakkelijk terug te vinden op de objectpagina. Ga naar een willekeurige objectpagina > klik vervolgens op de knop 'URL-adres'

De link delen:

Er verschijnt een scherm met een code, kopieer deze code door eenmaal op het adres te klikken. Vervolgens kun je deze code op verschillende manieren naar kandidaten versturen zoals:

  • Mail naar kandidaten die bezichtigd hebben
  • WhatsApp
  • Delen op de eigen site
  • Social media
Heeft dit je vraag beantwoord? Dankjewel voor de feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.