Waar kan ik de link naar het biedformulier terugvinden?

In de web app:

De link voor het biedformulier is gemakkelijk terug te vinden op de objectpagina. Ga van Object overzicht > een willekeurige objectpagina > klik vervolgens op de knop 'URL-adres'

In Kolibri:

Als er een biedformulier is aangemaakt kan deze gedeeld worden totdat de sluitingstijd is verlopen. De code is gemakkelijk terug te vinden in het eerste scherm wat getoond wordt:

De link delen:

Er verschijnt een scherm met een code, kopieer deze code door eenmaal op het adres te klikken. Vervolgens kun je deze code op verschillende manieren naar kandidaten versturen zoals:

• Mail naar kandidaten die bezichtigd hebben
  • WhatsApp
  • Delen op de eigen site
  • Social media