Ik ben de gegevens van de koper kwijt, wat nu?

Wanneer je een koper aanwijst krijg je in een apart scherm direct de meest belangrijke gegevens te zien zoals naam en telefoonnummer. Op deze manier kun je de koper zelf bellen om het goede nieuws te vertellen. Overige informatie zoals e-mailadres en een bevestiging van de bieding worden naar je e-mailadres verzonden waar je mee inlogt.

Ben je de contactgegevens kwijt, geen zorgen! Door simpelweg nogmaals op de geselecteerde koper te drukken op de objectpagina verschijnt er een scherm met alle contactgegevens van de koper.